sâmbătă, 24 decembrie 2011

M-ati plictisit. [si o povestioara despre fosile, si alti pensionari]

Bai, nu va dati seama cat de penibili sunteti cand postati toti cacaturi despre sarbatori, Craciun, Mos Craciun, Baba Craciun, Bradul de Craciun, Rudolf the red nose reindeer, si toate cacaturile astea? Da, asa, acum ca am terminat cu rautatile, si cu observatiile asupra parerilor voastre proprii despre cum sa impachetezi mai "jmeker" cadourile de Craciun, vreau sa fiu si eu un alt blogger de tot cacatul care face poezioare pe care nici el nu le intelege despre bucuriile Craciunului. Nu voi face nicio poezie, voi bate campii (da, iar) despre Mosu` ala crispat care inca traieste pe vremea cand dinozaurii foloseau copaci uscati pe post de prezervativ, ca nu a aflat ca s-a inventat usa care se DESCHIDE [backing vocals: oaaaaaaaaaau], si are nevoie de o gaura in care sa intre...[hornul]. La o adica, toti avem nevoie de o GAURA in care sa INTRAM. Gata, m-am oprit. Am discutat in postarea asta http://omlettedufromage1.blogspot.com/2011/12/despre-dragoste.html  despre tot felul de gauri...si cacat. Muuuuuuuuult cacat.
Cine e stresatu` asta cu barba si par alb, care nu are ce face cu banii si ii da pe cadouri pentru copii copaci? Cica e smecher, si te urmareste tot anul sa vada cat de mult ai postit si ai facut probleme la mate. Daca ai postit mult, si ai facut multe probleme, ai sanse sa iti aduca o jucarie de la chineji [da, se scrie "chinezi". eu scriu "chineji". probleme?]. Daca ai fost un lenes care ai apasat tot anu` scaunul cu curu`, ai multe sanse sa iti aduca nimic. Si tu stai si bocesti ca fraierul, ca mata si tactu au primit cadouri, ca ei au fost harnici, ti-au facut vreo 7 fratiori sa nu te plictisesti cand stai cu mana-ntinsa la colt de strada, si tu nu ai primit nimic. NIMIC! Frustrant, nu?
Asa. Continuand...cica pensionarul asta are ceva sanie zburatoare, trasa de 7 pitici 7 reni (era in tema...Alba-ca-ZAPADA). Si unu` din renii astia, are un ou in plus fata de ceilalti, si are un nas de clovn. Si cica nasul asta se aprinde...cine stie, poate mosneagu` l-a bagat la 2.20. Si, conform colinzii, colindei, colin...bla, bla, bla [eu este un incult care nu stie a vorbi maghiara] ceilalti isi bateau **** de el ca atunci cand i se ardea lui frustratu` asta in rosu instalatia din brad, il punea pe el sa stea in spatele lui [bradului] si sa scoata doar mucoasa la vedere. Mosneagu` i-a luat apararea - ca de, daCA CAdea Rudolf in depresie, si se sinucidea, era nevoit sa cumpere o instalatie...ceea ce nu e de dorit - si l-a facut ren sef intre celelalte patrupede. Astia, avand o revelatie, incep sa-l placa pe naset asta, si se joaca cu el. Si asa toti renii s-au iubit pana la adanci batraneti [bineinteles, cu prezervativ...sa nu stricam povestea si sa apara mai multi de 7 reni]
Mosul, din cate am inteles, are si o sotie. Cica o cheama "CRACIunita", si am inteles ca e super BUNA, si are niste craci, si umbla cu o fusta rosie si scurta [da, ca a lui Crudu, disperatilor dupa craci], si mai e si BLONDA, deci cand ii propui un blow-job, nu sta prea mult pe ganduri [da, am ceva cu blondele. probleme (din nou)? - cate probleme pot eu sa creez]. Despre asta nu stiu prea multe, dar cand ajung prin Laponia, sau unde sta fosila asta rosie, va povestesc cum a fost.
Si ultima secventa - Elfii. Astia sunt niste cacareze subdezvoltate, sclavii lui Mos Craciun. Astia ii fac jucariile lui nea` Caisa asta. Muncesc non-stop, si nu au nicio rasplata...dar, la o adica, daca as sta si eu cu CRACIunita, nu as mai avea nevoie de alta rasplata. Cica au urechi lungi (suna mai pufos si dragalas "ca de iepuri", asa ca am sa folosesc "ca de magar") ca de magar, ca sunt niste magari. Sunt imbracati in verde, ca atunci cand strica o jucarie, sa se poata ascunde in decorul format de brazi, cand vine Mosul si ii calca in picioare. Concluzie: Elfii sunt niste frustrati.
In incheiere, as vrea sa va urez un Craciun Fericit, sa stati cu familia bot in bot pana va plictisiti, si pleaca aia inapoi prin strainataturi ca s-au saturat de jegul de Romania, sa nu beti ca porcii, ca dupa va taie pe voi in loc sa il taie pe Ghita, si cel mai important, cand vreti sa scapati de bradul care incepe sa faca raie, cand il aruncati pe geam, aveti grija mare, sa cada in capul vecinului. Stati la parter? Nici o problema. Va urcati pe bloc. Aveti acoperis pe bloc? Iar nici o problema. Va duceti la vecinul de la ultimul etaj, ca aluia cu siguranta nu are cum sa ii cada bradu-n cap, si ii spuneti ca daca va lasa sa aruncati bradul de pe balconul lui, ii dati o bere/o cana cu vin/o ciocolata/pe nevasta-ta. Hai, pa.

4 comentarii:

  1. Și io voiam să fac postare pă blog despre inexistența lu' Moș Crăciun, da' mi-a fost lene, sper să scriu ceva și despre asta zilele astea. Daaar...tu-ți dai seama că și postarea ta tot despre sărbători, Moș Crăciun etc. este ? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Nachtblut "Da, asa, acum ca am terminat cu rautatile, si cu observatiile asupra parerilor voastre proprii despre cum sa impachetezi mai "jmeker" cadourile de Craciun, vreau sa fiu si eu un alt blogger de tot cacatul care face poezioare care nici el nu le intelege despre bucuriile Craciunului" se pare ca da.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce stii tu...Mosu' e de la Politia Secreta si ne monitorizeaza si cand ne ducem sa ne cacam...ca sa nu facem vreun pacat sa ramanem fara cadou.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea McKagan ce pacat ai putea sa faci cand te caci? sa nu nimeresti buda, sa te caci si sa nu tragi apa, sa te caci in chiuveta?

    RăspundețiȘtergere