luni, 29 august 2011

Dispretuiesc (part. 1, about me)

 Da! Ca orice om, dispretuiesc alte persoane. Si dispretuiesc bine, nu ma joc. Dar hai sa nu o lungim.
Justin Bieber
Oricine ar aparea nou pe piata, nu ma intereseaza, acest specimen va ramane mereu pe locul 1. Felicitari Bieber, ai castigat. Nu o sa ma lungesc prea mult cu tot felul de motive de ce nu-mi place Justin Bieber. Dar totusi hai sa dau cateva exemple:
I. Lumea ii spune JB, lucru care ma enerveaza, deoarece JB este doar 1 in lume, iar acela este Jack Black, si nu chestia asta pieptanata.
II. Credeti ca merita sa fie pus pe coperta revistei Rolling Stone?
III.Fanii spun ca suntem gelosi pe nea Bieberon asta ca are talent si ca ia toate fetele. Cum spunea un om foarte tare de pe youtube, nu suntem gelosi pe el ca ia toate fetele, fiindca el le ia pe cele mai patetice fiinte, si daca ar fi sa fim gelosi pe vreun talent acela ar fi Jim Morrison sau Bob Dylan.
IV. Se crede un rapper dur (care canta manele englezesti).
Justin Bieber.
Emo Kids

Cum sa nu vi-i amintiti? Erau la moda prin 2008. Acum mai sunt putine specimene (majoritatea emo-izilor de atunci, acum o ard pe Inna). Putin stiau pe atunci ce inseamna emo, ceilalti se chinuiau mai mult (stiu eu pe unu' care strangea din buci ca sa nu rada la un banc ca daca il vedeau "tovarasii de lama" ziceau ca nu mai e "tru"). Serios frate? Esti baiat si te machiezi? Esti baiat si plangi ca ti s-a rupt o unghie? Pai ce ai fi facut daca acum era razboi si vedeai cum zboara mainile si picioarele pe langa tine? Te sinucideai, normal. Acum te sinucizi si ca te-a certat mata ca nu ai tras apa la buda. Ai piercing-uri si pe fata, si pe buze, si-n sprancene, si-n nas. O intrebare: ai piercing-uri si in cur?
" Sunt emo, dar nu prea am eu chef de un Tokio Hotel acuma...hai sa bag o manea de jale si de dor ca sa am de ce sa plang, sa ma vada tovarasii cu rimelul scurs pe obraji ca sa ma admire". Acum intelegeti supararea mea pe fiintele astea?
Emo Kids
Poseri
Mergi cu valu' frate ca e la moda. Ca si Guta, el are acasa un joc de darts, pe care a prins poza lui Slash, si da in ea cu sageti, dar, pentru Maruta, a aparut in emisiune imbracat tot in musama (numai piele nu era aia) de zici ca era vagon CFR. "Da, frate! Ascult AC/DC, imi place formatia si mi-am luat un tricou cu ei". Daca as fi un poser, as face altfel, si anume: " Nu imi place Inna, dar e la moda, asa ca hai sa citesc niste pareri despre melodia ei noua, ca nu o ascult ca imi vine sa borasc, si sa ma dau mare ca sunt cel mai mare fan Inna". Am mai auzit-o si pe tuta aia de GaGa ca ea e cel mai mare fan Black Sabbath din univers, cand Ozzy i-a zis sa o lase mai moale cu faima. Sigur, si eu sunt popa. Daca, femeia asta stie mai mult de 4 melodii de la Sabbath, sau macar vreun membru, inafara de Ozzy de care cred ca a auzit si bunica-mea, atunci meu o respect. Dar pana atunci, nimic. Mai exista si alte specimene de poseri, dar nu mai insist pe acest subiect, v-ati prins voi.
Poseri
Manelisti
Doamne, de ce imi e dat sa traiesc intr-o tara ca asta? In care Guns And Roses sunt inlocuiti cu Nek (asta-i mai nou), AC/DC cu Pepe, Metallica cu Liviu Guta si Iron Maiden cu Alexandra Stan?
Nu mai vreau. Nu mai suport. De multe ori imi doresc ca ce traiesc eu sa fie un cosmar, si cand ma trezesc sa fiu bine-merci prin anii '70, in care toti asculta muzica buna, muzica disco e acel boogie, mult mai bun decat cacatul asta nou de dance, minimal, house, sau cum naiba ii mai zice. Dar aici este vorba despre manelisti, oameni inculti care canta despre dusmani (probabil se refera la rockeri), femei (femeile lor, alea cu fuste lungi si decorate cu flori) si bautura (pe care nu o beau). Stilul "muzical" (manelele nu "este" muzica - ca sa ma exprim in limbajul inteles de ei: romana de balta) este lalaitul.
Dragi mei prieteni care imi cititi blogul, nu este asa ca va unge pe suflet o lalaitura intr-o manea despre dusmani?
Manelisti
Trupele de baieti
Cum? Nu ii stiti pe "iubitii" baieti din imagine?! Cum asa?! Nu ati auzit de Backstreet Boys?! Da, ei sunt. Intr-un timp imi placeau, dar acum nu as mai asculta nici sa ma bati. Ii consider o trupa de gay infecti. Nu! Eu acum consider toate trupele de baieti, trupe de gay. Si nu ma refer la trupele de rock (bine poate la unele - care totusi eu nu le numesc trupe de rock - precum Black Veil Bridges - era o idioata de pe TPU mare fana, Lipicioasa, cei care folosesc TPU probabil stiu despre cine vorbesc - si Tokio Hotel - "mare trupa de rock"). Avem si in Romania specimene de-astea, cum ar fi Akcent. Cert este ca in ultimul timp au aparut ca ciupercile dupa ploaie (ex.: The Wanted)
Trupe de baieti
DJ's                                                                           
Ce sunteti voi, mai oamenilor? Muzicieni? Hai du-te frate ca ma faci sa rad. In primul rand, aici nu includ DJ-ii ca Freaka de la Parazitii sau sau DJ Lethal de la Limp Bizkit (aici ar veni mai multi care nu as vrea sa ii includ intre cei pe care eu ii dispretuiesc, fiindca nu am nimic cu cei care fac beat-uri pentru hip-hop, putinii DJ de la trupele de rock/metal, si DJ care fac Dubstep). Aici vorbesc despre cei care "mixeaza" melodii, sau baga un ritm continuu si freaca un disc (lucru care cica se numeste "arta"). Si mai zic unii ca acel ritm continuu si enervant mai e si "dansant".
DJ's
Troll-ii
Un troll este o persoana care face anumite afirmatii pe internet, numai ca sa provoace o disputa. Nu stiu ce placere pot unii sa aiba uitandu-se la altii cum se cearta, sau sa se certe ei pe internet, avand siguranta ca sunt anonimi si pot sa faca orice. Se cearta ca niste fete. Frate, comportati-va ca barbatii, si daca aveti ceva de spus spuneti in fata, nu ascunsi. Nu va certati ca va comportati ca fetele. Comportati-va ca barbatii: Bateti-va :)). Acum serios. Faceti tot felul de afirmatii tampite degeaba. Mesaj pentru cititori: asa arata un avatar de troll. Sfatul meu: nu va certati cu ei, fiindca asta e satisfactia lor. Lasatii in pace.
Troll-ii
"Durii"
Vorbesc de cei cu camasi Dolce & Gabbana, lanturi de uar, ochelari de libelula, care se pozeaza in oglinda cu camasa desfacuta sa vada lumea ca are mai multe patratele decat un caiet de mate, cu gagici cu buze de peste, blonde, cu colanti de musama neagra, sa li se vada "formele" [ =)) ]. Da, vorbesc despre "dragii" nostri cocalari. Aia cu BMW-ul cu numar BMW (nu cumva sa-si uite marca masinii pe care au dat atatia bani). Aia cu poze facute cu telefonul mobil in buda baietilor. Aia care dau comentarii de Facebook la toate parasutele cu P@pwshyk DoolkE.
Duri.
Aceasta a fost o postare cu tipurile de oameni pe care ii dispretuiesc (da, justin bieber e un tip de om, nu un om). Urmeaza cu lucruri, muzica, etc...Si intr-un final, o postare cu putinele lucruri care imi plac.

P.S.: Multumesc "Iepurasului de Plus" ca mi-a furnizat ultima imagine.                                                               
                                                                                       

6 comentarii:

  1. Eu zic sa nu te iei de Lady GaGa. Cu toate ca nu pare a fi in toate mintile, da' s-ar putea sa stie sa-ti zica numele a tuturor membriilor Sabbath din toate timpurilor (sunt multi, crede-ma). Pentru ca o persoana idioata nu poate ajunge sa vinda asa de bine pe sticla. Comentam despre ea ca are muzica de cacat, ca are videoclipuri de cacat. Da' daca are treaba (de bine!) cu Sabbath, o lasam in pace.

    Eu sunt un mare troll. Pentru ca am tupeul (de borfash, sa nu se inteleaga altfel!) sa zic tot ceea ce am chef pe internet. Incerc sa nu insult si, daca totusi se trezeste un "inteligent" sa imi adreseze diferite apelative, prefer sa incetez conversatia. Violenta verbala e un tip de violenta. Urasc violenta.

    DJ = Disk Jokey. Astia nu fac muzica, doar o pun. Cei care fac muzica, cum ar veni DJ Tiesto, au doar pastrat DJ-u in fata ca sa fie "cuul".

    Iar cu poserii si emoneii (plus manelistii)... Stii vorba, ce dai, aia primesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. cam tot de mai sus dispretuiesc si eu:))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Glamour Life :) tu si dispretuitul dj-ilor:)).
    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc ca acum multe luni, ascultam si eu des Justin Bieber, deci stiu muuulte despre el, citindu-i si biografia. Mie mi se pare ok tipu' desi nu-l mai ascult deloc . . adica voce are, desi nu cine stie ce si poate nu stiai, da' era(sau poate mai este)fan Metallica. Cat despre faptul ca i se spune JB. asa li se spun si celor din Jonas Brothers=))).
    Aaa . . si eu as pune manelistii pe primul loc, ca doar ei sunt distrusii care canta cea mai mizerabila muzica.

    RăspundețiȘtergere
  5. @innocent phantom Nu te grabi sa pui manelistii pe primul loc, deoarece multi dintre ei regreta ca nu pot trai altfel decat prin cacatul asta de muzica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu mi-am revenit din socul pe care l-am avut vazand pozele astea.
    Cand au aparut emochicii eu eram printr-a 4-a sau a 5-a...Si ma rog pe holurile scolii vedeai numai tipi si tipe cu freze,care ascultau Tokio Hotel la casti si se dadeau mari victime...

    L-am vazut si eu pe nenea guta la Maruta in emisiune,cand facea pe grozavul...of,si acum imi mai amintesc grohaielile alea groaznice.Si ma rog,nu si-a ales o piesa prea inspirata,dar pentru intelectul lui de maimuta Voltaj inseamna rock adevarat...

    Si ar mai fi un "DJ"...cum cine?DJ Ashba =)) =))(glumesc doar,glumesc).

    La categoria "Gigi Duru'" ar mai fi si aia cu Dacii 1400 cu numarul BMW sau tot Dacii cu emblemele masinilor gen Ferrari lipite pe botul masinii.Ihh,si mai sunt burtosii aia cu maieuri tetra pe jumatate transpirate,care conduc un Tico sau un Oltcit,cu bordul plin de maimutoaie,cruci si alte chestii,cu lant da' aur,iar langa ei,de obicei,o femeie grasa cu gura multa...

    RăspundețiȘtergere