joi, 18 august 2011

Bored...

         Stau de o ora in fata calculatorului gandindu-ma la ce sa mai scriu...NU AM CE! Mi-am dat seama ca e destulde greu sa intretii un blog. Momentan sunt la Iasi la var'miu. El e plecat de la inceputul vacantei prin strainatate sa impacheteze cartofi ca sa faca niste bani (din cate am inteles pentru masina). E tare omul si acum imi dau seama ce pacoste am fost pentru el cand eram mai mic :">. Ce vremuri...dar devin prea nostalgic. Revenind la problema mea - lipsa mea de imaginatie (care nu isi spune cuvantul foarte des) - as mai putea spune cate in luna si in stele, dar lucruri plictisitoare, care probabil ma vor face sa adorm cu capul pe tastatura. Deoarece nu mai am ce spune (am tinut doar mortis sa va informez cu privire la lapsusul meu mintal), cred ca o sa inchei aceasta postare (o postare la fel de plictisitoare ca si starea mea, fara expozitiune, intriga si tot tacamu') prin a apasa butonul "publicati postare" iar apoi ma voi baga la ascultat niste muzica, sau sa citesc noua mea carte "Interviu cu un vampir" de Anne Rice.

10 comentarii:

  1. N-a spus nimeni ca e usor sa intretii un blog.Ai nevoie de timp si multa gandire pentru fiecare articol.Adica, bataie de cap.Trebuie sa gasesti subiecte care par cat de cat interesante precum rubrici noi, discutii s.a.m.d.Si eu stau la gandit si observ ca iasa ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu e foarte greu...dar incet incet reusesc eu sa fac ceva frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Omlette du Fromage Eu iti urez sa ai spor la gandit :)), ca trebuie.Nici eu nu prea stiam ce sa postez la inceput, insa aici tine de tema blogului.Al meu fiind doar despre muzica Rock, caut stiri si informatii interesante despre acesta industrie.

    RăspundețiȘtergere
  4. exact...blogul meu e despre...mine. De asta nu gasesc lucruri interesante de postat =)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Omlette du Fromage Acum m-am prins :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai bine faci ca mine(asta in cazul in care nu poti dormi nici sa mori pana pe la 1-2), te gandesti noaptea la ceva subiecte si incepi sa le formulezi in gand. Numa' sa nu ai dupa cosmaruri, cum am avut azi-noapte:)).

    RăspundețiȘtergere
  7. @innocent phantom Draguta ideea dar la cat de dezordonat sunt eu o uit inainte sa ma culc:))

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu aceasta problema ma confrunt si eu,iar multe postari ale mele sunt facute din plictiseala si nu au nici o noima.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andreea Mckagan Lipsa noastra de imaginatie:))

    RăspundețiȘtergere
  10. Da,ştiu ce zici. Lipsa de inspiraţie e o probemă reală,cel puţin pentru mine. N-am mai scris de mult.. -.-

    RăspundețiȘtergere