marți, 6 septembrie 2011

Si am terminat.

Da, am terminat. Cartea, desigur. Nu vi se pare ciudat cum la sfarsitul unei carti bune esti pe o parte fericit ca stii cum se termina dar pe o parte trist ca...stii cum se termina? Da, stiu. Suna ciudat. Dar asa este. E ca la o magie. Daca stii trucul, nu mai e nimic amuzant. Dar hai ca ma lungesc (iar). Am cautat cateva chestii despre tanti asta Anne Rice. Interviu cu un vampir cica e prima carte din colectie. Am mai vazut o carte al carui titlu il cunosteam: Queen of the damned. Nu stiam ca exista carte, auzisem doar de film. Probabil ca e faina. By the way, apropo de carti:
Shining
Frankenstein
Cimitirul Animalelor
Mobilul
Dracula
Astea chiar mi se par interesante (mai ales alea de Stephen King ca am auzit ca e tare omu'). Chiar e placut sa citesti o carte faina stand in pat si ascultand Bon Jovi (asta a fost alegerea de azi). Downloadez cam in fiecare zi cate un album pe care nu l-am mai ascultat, sau nu am ascultat toate piesele de pe el. Azi a fost ales Slippery When Wet. E foarte fain albumul, asa ca au supravietuit multe melodii de pe el...(vechea poveste cu playlist-ul):
Social Disease
I'd Die For You
Let It Rock
Raise Your Hands
Never Say Goodbye
You Give Love A Bad Name (asta o aveam deja)
Livin' On A Prayer (si pe asta)
Wanted Dead Or Alive
Wild In Streets
Without Love
Defapt, vad ca numai una a "decedat". Deci asta inseamna ca a fost un album bun. 
(Megadeth - Prince of Darkness)


Un comentariu:

  1. ...dar pe o parte trist(a) ca se termina mai degraba ;)) (cel putin in cazul meu, atunci cand dau de o carte buna).

    N-am citit nimic de Anne Rice, nu ma pasioneaza genul. Am vazut doar o parte din filmul "Interviu cu un vampir" si integral "Queen of the damned" (pe acesta l-am vizionat doar pentru ca Chester Bennington era pe soundtrack, asta se intampla pe vremea cand eram mare fana Linkin Park. Inca imi place trupa, dar ascult o foarte rar)

    RăspundețiȘtergere