luni, 5 septembrie 2011

Mda...

Mda. Ce-as putea spune mai mult? Am devenit dependent de blogging. Imi e teama de momentul in care nu voi avea inspiratie. Insa ciudat este ca, cu cat scriu mai mult, cu atat am mai multe idei. In ultimul timp am cantat foarte mult la chitara (cred ca profit pe ultima suta de metri ca dupa am de tocit). A da, am mai facut un cover (acum asta chiar ca e cel mai nereusit). Scuzati calitatea proasta a sunetului, si...tot ce mai puteti scuza voi in inregistrarea asta:
(Nirvana - Where did you sleep last night)
Si totusi continui, sperand ca voi progresa. Ce-am mai facut eu azi? A, da! Ieri am vazut la o taraba de-asta cu reviste o carte faina de la Adevarul. Ce era fain la ea? Titlul. M-a atras. Imi parea foarte cunoscut, iar cand am ajuns acasa m-am tot gandit de unde mi se parea asa de cunoscut. Fiind duminica, nu am avut cum sa o cumpar, dar am cumparat-o astazi. Acum "Portretul lui Dorian Gray" e in colectia mea. Abia azi mi-am dat seama de unde o stiu. Luna Amara au o melodie " Gri Dorian" (foarte faina pe de alta parte). Nu stiu ce e in neregula cu mine, dar imi place sa citesc. Maine termin cartea "Interviu cu un vampir" (am inceput-o vineri). E destul de fainuta cartea. Prima data credeam ca e ceva gen Twilight (nu imi place deloc). Dar mi-am luat inima in dinti si am cumparat-o (citit-o). Dar nu vreau sa o explic in postarea asta, ci in cea de maine care i se va dedica in totalitate. 
Ce am mai vazut ciudat? Upgrade-urile de pe TPU. Au bagat o sectiune noua numita "Religie" [=))]. De ce ma rostogolesc pe jos ca porcu' de ras? Fiindca toate intrebarile de acolo sunt niste PORCARII. Nu pun nici o intrebare care sa aiba sens, sau legatura cu religia. Sectiunea asta a fost un adevarat FAIL. Am sa dau copy-paste la cateva intrebari tampite:

boboscuta intreaba:

Cu ce anume rugaciuni pot scapa de blesteme daca au fost facute asupra mea?


snowyyy intreaba:


Care din voi vor accepta sa primeasca semnul fiarei, daca intr-adevar, antichrist va veni pe pamant? Cati dintre voi vor urma fiara si cine il va urma pe Iisus pana la final?



AnuscaGomez intreaba:

Asatazi cand m-am trezit nu mi-am putu misca mana dreapta.Am incercat sa imi fac cruce cu li ba asa mia zis bunica si dupa cateva minute am putut sa imi misca mana.Sa merg la Biserica si sa vorbesc cu un Preot?

Gumyy intreaba:

Salut...tocmai m-am mutat in casa nouasi se petrece ceva straniu usile se trantesc singure farfiriile se sparg de pereti si sunt urme de sange pe podea care nu se sterg...ce sa fac?

feli79 intreaba:

Va veni sfarsitul lumi in 2012?


Mda...astea au fost foarte putine intrebari tampite puse pe TPU la sectiunea religie. Majoritatea intrebarilor de aici nu au nici o legatura cu religia. Cea mai tampita intrebare mi s-a parut cea postata de AnuscaGomez. Merita un raspuns serios si care sa o ajute (fiindca eu sunt foarte bun si imi place sa dau cate o mana de ajutor la cei care pun intrebari cu adevarat tampite, fiindca aceste intrebari demonstreaza cat de tampiti sunt ei...):

OmletteDuFromage a răspuns:
Mai degraba du'te la doctor, ca nu popa iti da pastile si retete compensate.

Cat de prost trebuie sa fii ca sa spui ca iti faci cruce cu limba si iti trece amorteala din mana? Adica un om care e paralizat de ani buni si se pisa in cana ca nu se poate duce la baie, daca isi face cruce cu limba se poate misca? Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul de-aia suntem atat de prosti. Mai sunt intrebari de genul cum pot sa scap de un blestem. Pai nu te mai gandesti la el si scapi, deoarece NU EXISTA BLESTEME!!! Intelegeti odata ca parca vorbesc cu gainile (alea inteleg mai bine). Sau alte tampenii : daca exista fantome. Oameni buni, nu exista asa ceva, oamenii cand mor sunt bagati in mormant si acolo se dezintegreaza, nu vin sa va frece pe voi la icre si sa va bage-n boale. Un om cand moare ajunge ori in rai ori in iad ori nicaieri ori se reincarneaza (depinde de mentalitatea fiecaruia) dar in nici un caz nu e prins "intre viata si moarte" cum bat darabaua aia de la Fenomene Stranii (alta emisiune la fel de tampite ca intrebarile astea...nici ca emisiune de groaza nu e buna) ca sa va frece voua creieru' (si asa minuscul sau inexistent). Mai sunt alte porcarii cum ca unii l-ar vi vazut pe necuratul, anticrist-ul, dracu', satana, nichiduta sau cum naiba il mai cheama ca m-am saturat de el ca de mere padurete (cu exceptia merelor padurete, care chiar sunt bune ca sunt acre). Ba ala nu vine sa vi se arate voua, ca stie ca baga boala-n voi si cat de rau ar fi el tot ii este mila de oamenii ca voi. El asteapta sa muriti sa ajungeti pe mana lui ca sa va bage furca-n buci. Mai era alta faza cu vrajitoria. Vrajitoarele exista doar ca sa suga bani prin doua descantece pe care le-as putea face si eu la fel de bine ca Mama Omida. Si acum ca tot mi-am spus nadufu' va las si pe voi sa va odihniti ca probabil sunteti obositi de la atata ras de tampeniile debitate de mine, cat si de indragitii nostri useri de pe TPU. O seara buna va doresc, si conduceti cu grija. 

5 comentarii:

  1. Fazele cu "l-am vazut pe dracu/iisus/dumnezo si pe altii" cand eram in coma sau dormeam ma termina=)))
    Cat de analfabeti pot fi unii :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place "Ce-am mai facut eu azi? A, da! Ieri. ." ;;). Ce pot spune, intrebari de toata jena, pe care eu nici nu m-as fii chinuit sa le citesc daca nu le-ai fii postat pe blog.
    Si cum nu exista fantome, eu ce am devenit, inexistenta?:O . . glumesc:))).

    RăspundețiȘtergere
  3. @innocent phantom: poti sa treci prin ecran si sa ajungi la mine? nu, normal ca nu. deci nu esti fantoma de'aia. esti fantoma, dar alt tip.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Omlette du Fromage Stiu, stiu, da' tot fantoma raman.=))))

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am distrat copios citind intrebarile depe TPU si toate "tampeniile" debitate de tine :))) pana la urma tu spui adevarul :)

    RăspundețiȘtergere